Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Asiakasyrityksemme on energiayhtiö, jonka liiketoiminta keskittyy sähkön ja lämmön tuotantoon ja myyntiin, sekä muihin energiapalveluihin.

Asiakasyrityksemme etsii kunnianhimoista Myyntineuvottelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Espoossa sijaitsevaan Inbound-tiimiin.

Myyntineuvottelijan vastuualueeseen kuuluu asiakassuhteiden ylläpito ja myynti toimintamallien ja laatukriteerien mukaisesti eri kanavissa, kuten puhelimitse ja sähköpostitse. Myyntineuvottelija kampanjoi yrityksen uusia tuotteita ja palveluita, sekä käsittelee reklamaatioita ja asiakaspalautteita. Myyntineuvottelijalla on tärkeä rooli asiakkaiden sitouttamisessa sekä asiakastyytyväisyyden kasvattamisessa jokaisen kontaktin laadukkaalla hoidolla. Työtehtävä painottuu pääasiassa sisään tulevien puhelujen sekä sähköpostien käsittelyyn.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tehtävään valitulta henkilöltä odotamme hyviä neuvottelutaitoja, myyntihenkisyyttä ja mukautumiskykyä asiakaskohtaamisissa. Etsimämme myyntineuvottelija on oma-aloitteinen ja aktiivinen luonne. Odotamme vahvaa kiinnostusta asiakkaiden tarpeita kohtaan, sekä kykyä löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Uskomme, että menestys perustuu tyytyväisiin ja sitoutuneisiin asiakkaisiin.

Tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut sekä viihtyisät toimitilat. Mikäli koet olevasi match tähän tehtävään, hae tehtävää oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoive.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Maarit Kettunen puh. 050 383 9295.

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 05.01.2017 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, Espoo, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus