Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Etsimme asiakkaallemme Myynti- ja markkinointiassistenttia Koillis-Helsingissä sijaitsevalle kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Myynti- ja markkinointiassistentin tehtävässä työnkuvaasi kuuluu mm. myynnin tuki CRM asioissa sekä vaativissa tarjousten kirjoituksissa, asiakasraportointia, johdon raportointia, nettisisällön tuottamista: blogi kirjoittelua, Facebook, Twitter, LinkedIn sekä kuukausitiedotteiden laatiminen yhdessä johdon kanssa.

Valittavalta henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta myynnin ja / tai markkinoinnin tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä numerotarkkuutta. Lisäksi toivomme kehittävää ja eteenpäin katsovaa työotetta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, uudet modernit puitteet työskentelylle, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Toimi pikaisesti ja jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian kotisivujemme kautta alla olevasta linkistä. Täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin rekrytoija Maarit Kettunen, p. 050 383 9295.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointiassistentti, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa