Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaEtsimme johtavalle elintarvikealan ja markkinoinnin asiakkaallemme kehittymishaluista B2B-myyjää tasaamaan ruuhkahuippuja Keravan toimipisteeseen. B2B-myyjä tarjoaa asiakkaille erinomaista henkilökohtaista asiakaspalvelua ja tukee tehokasta toimintaa yrityksen sisäisissä prosesseissa. Myyntityö tehdään puhelimitse asiakasyrityksemme nykyisille B2B HoReCa - alan asiakkaille. Työ ei sisällä uusasiakashankintaa. B2B-myyjä kontaktoi esimerkiksi hotelleja, ravintoloita, kouluja ja päiväkoteja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Sipoo määräaikainen Tuusula määräaikainen Vantaa määräaikainen Kerava myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Kerava myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Tuusula myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Kerava kesätyö Sipoo kesätyö Tuusula kesätyö Vantaa kesätyö Kerava määräaikainen myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-Myyjä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus