Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaEtsimme johtavalle elintarvikealan ja markkinoinnin asiakkaallemme kehittymishaluista B2B-myyjää tasaamaan ruuhkahuippuja Keravan toimipisteeseen. B2B-myyjä tarjoaa asiakkaille erinomaista henkilökohtaista asiakaspalvelua ja tukee tehokasta toimintaa yrityksen sisäisissä prosesseissa. Myyntityö tehdään puhelimitse asiakasyrityksemme nykyisille B2B HoReCa - alan asiakkaille. Työ ei sisällä uusasiakashankintaa. B2B-myyjä kontaktoi esimerkiksi hotelleja, ravintoloita, kouluja ja päiväkoteja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Sipoo määräaikainen Tuusula määräaikainen Vantaa määräaikainen Kerava myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Kerava myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Tuusula myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Kerava kesätyö Sipoo kesätyö Tuusula kesätyö Vantaa kesätyö Kerava määräaikainen myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-Myyjä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus