Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme elintarvikealan asiakkaallemme myyjää tasaamaan ruuhkahuippuja Keravan toimipisteeseen.

Myyntityö tehdään puhelimitse nykyisille B2B HoReCa - alan asiakkaille. Myyjä kontaktoi esimerkiksi hotelleja, ravintoloita, kouluja ja päiväkoteja tarjoten erinomaista asiakaspalvelua ja tarvekartoitusta. Työ ei sisällä uusasiakashankintaa.

Työtä on tarjolla vaihtelevasti sesonkien, ruuhkahuippujen, sekä lomasijaisuuksien mukaisesti. Mahdollisuus myös kesätöihin kesä-elokuussa. Kyseessä on määräaikainen työsuhde elokuun 2017 loppuun asti. Työn aloitus on joustava työntekijän osaamisen mukaan. Toivottu aloitusajankohta työntekijälle, jolla on alan kokemusta on lokakuussa. Mikäli työntekijä on uusi alalla, työsuhde alkaa tammikuussa 2017.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Etsimämme myyjä on reipas, sanavalmis ja avoin persoona, joka suorittaa työtehtävänsä rohkealla asenteella. Työssä on eduksi pitkäjänteinen ja järjestelmällinen työote. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen osaaminen on suuri etu, mutta ei välttämättömyys. Joukosta erotut eduksesi elintarvikealan koulutuksella.

Asiakkaamme tarjoaa viihtyisät toimitilat sekä mukavan työyhteisön. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin Service Center numerosta 020 1227 222 (arkisin 8-17).

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Kerava Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=248 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa