Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Oletko huipputyyppi, jolla pysyvät ohjat käsissä ja toimit paineenkin alla hymyssä suin sekä sinulla on auto käytettävissä? Haluaisitko kesäksi joustavan ja monipuolisen kesätyön, jossa pääset tutustumaan kiinteistöbisnekseen sekä pääset mukaan toteuttamaan yrityksen digimarkkinointia muiden toimistotöiden ohessa? Mikäli vastasit kyllä, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle!

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka toimii kiinteistöalalla ja he etsivät kauttamme kesän ajaksi KOKOAIKAISTA MYYNTIASSISTENTTIA asuntomyynnin pariin ja monipuolisiin toimistotehtäviin!

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
MYYNTIASSISTENTIN työnkuvaan kuuluvat mm.

- kontaktien ylläpitäminen ja mainosten laatiminen eri kanaviin
- puhelinpäivystys ja asiakaspalvelu
- esittelyiden ja kauppa-aikojen buukkaaminen, myynnin edistäminen
- kohteiden esittely ja siististä yleisilmeestä huolehtiminen (huom! myös iltaesittelyitä 1-2krt/vko)
- sosiaalisen median ylläpitoa, sisällöntuottoa ja kehitystä
- Toimistoassistentin lomatuuraus ja avustus, mm. asukaskansioiden laatiminen, asuntojen käyttöohjekirjojen kokoaminen uusille asukkaille sekä raportointi

Työn liikkuvuudenkin vuoksi edellytämme omaa autoa, sillä esiteltäviä kohteita on Tampereella ja lähikunnissa. Esittelyt ovat yleisesti arki-iltaisin ja myös puhelinpäivystystä saattaa olla ilta-aikaan, joten edellytämme henkilöltä joustavuutta työaikojen suhteen. Sinulla tulisi olla valmius tehdä esittelyitä tarvittaessa myös viikonloppuisin. Tarjoamme joustavuutta molemmin puolin työaikojen suhteen.

Edellytämme henkilöiltä seuraavia asioita:

Ensisijaisesti sinun tulisi olla kiinnostunut kiinteistöalasta ja ymmärtää yleisellä tasolla sen lainalaisuuksia. Tehtävään on perehdytys ja tekemisen oppii kyllä töitä tehdessä, tärkeää on, että sinulla on halu päästä tutustumaan alaan sekä sinulla on myös markkinoinnillista näkemystä joko opintojen tai muun harrastuneisuuden kautta.

Tämän lisäksi sinulla tulisi olla

- reipasta, joustavaa ja sosiaalista asennetta
- asiakaspalvelutaitoja ja myyntihenkisyyttä
- tilannetajua ja oma-aloitteisuutta
- ymmärrystä ja nopeaa oppimiskykyä esim. asuntokauppalain sekä asuntobisneksen kokonaiskuvan sisäistämiseen
- omaa autoa (edellytys työn suorittamiselle) sekä mahdollisuutta työskennellä myös ilta-aikaan

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa toukokuun alussa sekä kestää syyskuun alkuun saakka.

Kuulostaako tämä juurikin sinun kesäduuniltasi?

Lähetä hakemuksesi Studentworkin sivujen kautta ja liitä mukaan sekä hakemus että CV! Älä jää aikailemaan, sillä tämä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löytyessä. Asiakasyrityksemme tarjoaa huikean kesätyömahdollisuuden, jossa varmasti pääset kehittämään taitojasi ja oppimaan paljon uutta!

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Tampere Ilmoitus jätetty: 09.01.2017 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointihenkinen myyntiassistentti kiinteistöalalle, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus