Duunitori suosittelee
Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaLaskutuslupakäsittelijöitä, NaantaliHaemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme kolmea laskutuslupakäsittelijää Naantaliin.Tehtäviisi kuuluu urakoitsijoiden laskutuslupien tekeminen toiminnanohjausjärjestelmään. Laskutuslupakäsittelijänä toimit tärkeänä yhteyshenkilönä Kunnossapidon sisällä sekä Kunnossapidon ja palvelutoimittajan välillä.Odotamme sinulta alkaneita merkonomi- tai tradenomiopintoja, tai voit olla myös vastavalmistunut. Olet ulospäinsuuntautunut, huolellinen ja numerotarkka, ja sinulla on reipas ote työntekoon.Hyvät IT-taidot, Excel-taulukkolaskennan osaaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Masku Naantali Parainen Raisio Rusko Taivassalo Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskutuslupakäsittelijöitä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Naantali . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus