Duunitori suosittelee
Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme asiakkaallemme LASKUTTAJAA Koillis-Helsingissä sijaitsevaan yritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Laskuttajan tehtävässä työnkuvaasi kuuluu mm. myyntilaskutus, laskutustietojen esivalmistelu, hinnoittelu sekä asiakaspalvelu laskutukseen liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävässä olet myös osa tiimiä, joka huolehtii yrityksen puhelinvaihteesta.

Valittavalta henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä numerotarkkuutta ja huolellista työotetta. Aiempi kokemus laskutuksen tehtävistä sekö kuljetus- ja logistiikka-alan tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, uudet modernit puitteet työskentelylle, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Toimi pikaisesti ja jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian kotisivujemme kautta alla olevasta linkistä. Täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin rekrytoija Maarit Kettunen, p. 050 383 9295.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskuttaja, Helsinki, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa