Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaEtsimme asiakkaallemme LASKUTTAJAA Koillis-Helsingissä sijaitsevaan yritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.Laskuttajan tehtävässä työnkuvaasi kuuluu mm. myyntilaskutus, laskutustietojen esivalmistelu, hinnoittelu sekä asiakaspalvelu laskutukseen liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävässä olet myös osa tiimiä, joka huolehtii yrityksen puhelinvaihteesta.Valittavalta henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä numerotarkkuutta ja huolellista työotetta. Aiempi kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskuttaja, Helsinki, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 48 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus