Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaEtsimme asiakkaallemme LASKUTTAJAA Koillis-Helsingissä sijaitsevaan yritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.Laskuttajan tehtävässä työnkuvaasi kuuluu mm. myyntilaskutus, laskutustietojen esivalmistelu, hinnoittelu sekä asiakaspalvelu laskutukseen liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävässä olet myös osa tiimiä, joka huolehtii yrityksen puhelinvaihteesta.Valittavalta henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä numerotarkkuutta ja huolellista työotetta. Aiempi kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskuttaja, Helsinki, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa