Ilmoitus jätetty 24.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaKooditaikuri, EspooHaemme asiakkaallemme Taikala Oy:lle Espooseen kooditaikuria vakituiseen työsuhteeseen.Sinulta löytyy osaamista ja näkemystä web- tai mobiilisovellusten kehityksestä. Taikalassa tehdään ohjelmistokehitystä Agile-menetelmillä ja moderneilla teknologioilla. Tällä hetkellä Taikalassa tehdään projektit Rubylla ja Javascriptillä käyttäen tuoreimpia versioita parhaista frameworkseista (Rails, React, Angular2).Taikalassa pääset toteuttamaan itseäsi, oppimaan uutta ja osallistumaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Kooditaikuri, Taikala Oy, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 24.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 48 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus