Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Haemme asiakkaallemme Taikala Oy:lle Espooseen kooditaikuria vakituiseen työsuhteeseen. Taikala tuo helpotusta ja hallittavuutta yritysten ja yhteisöjen toimintaan web-sovelluksilla ja palveluilla. Taikala on erikoistunut myöskin tuotekehitykseen ja projektitöihin. Yritys tunnetaan luovana, osaavana, tuottavana ja vikkelänä toimijana, jonka kanssa on mutkatonta toimia.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Etsimämme kooditaikuri hallitsee web- tai mobiilisovellusten kehityksen. Asiakkaallamme taiotaan ohjelmistokehitystä Agile-menetelmillä ja moderneilla teknologioilla. Tällä hetkellä Taikalassa projektit viedään päätökseen Rubylla ja JavaScriptillä käyttäen tuoreimpia versioita parhaista frameworkseista (Rails, React, Angular2).

Tarjoamme kooditaikurille Taikalassa työn, jossa työntekijä pääsee toteuttamaan itseään, oppimaan uutta ja osallistumaan monipuolisesti sekä tuotekehitys- että asiakasprojekteihin. Kooditaikurilta odotamme taitoa tuottaa laadukasta koodia, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, sekä ylpeyden tunnetta omista tuotoksista. Git, Scrum tai automatisoidut testit eivät ole kooditaikurille hepreaa. Taikala tarjoaa rennon työskentely-ympäristön sekä ammattitaitoiset työkaverit, joiden rinnalla kehittyä.

Jos ylläoleva kuvaus sopii sinuun, tervetuloa tekemään ohjelmistokehityksen taikatemppuja loistavaan työympäristöön! Taikala Oy:n toimisto sijaitsee Espoossa Leppävaarassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

HAKUOHJEET

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, 050 401 0539 (arkisin 10-15).


Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 24.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Kooditaikuri, Taikala Oy, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 24.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .