Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme asiakkaallemme Helsingin Vuosaareen kirjanpitäjää kokoaikaiseen (37.5h/vko) työsuhteeseen sairauslomansijaiseksi. Tehtävä on alkuun kuukauden määräaikainen työsuhde. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työtehtävän logistiikka-alan yrityksessä.

Työnkuvaasi kirjanpitäjän tehtävässä kuuluvat yrityksen pääkirjanpito, kululaskujen tiliöinti, kaudenvaihteen työt, tulokset oikeellisuuden tarkistaminen, viranomaisilmoitukset, operatiivinen laskenta sekä käyttöomaisuuden laskenta.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen eTransista, Baswaresta sekä Wintimesta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi pikaisesti ja jätä hakemus kotisivujemme kautta alla olevasta linkistä CV:n sekä palkkatoiveen kera. Työn aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin rekrytoija Maarit Kettunen, p. 050 383 9295.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=265 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa