Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme asiakkaallemme keittiötyöntekijää, jonka tehtävänkuvaan kuuluu olennaisesti ruokatilausten kuljettaminen asiakkaille. Tehtävässä olet vastuussa ensisijaisesti asiakastilausten toimittamisesta perille sovitusti ja ajallaan, mutta teet myös keittiön avustavista töistä. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset keittiöapulaisen työt sekä ruokatilausten kuljetus Tampereen alueella. Olet asiakkaan kävelevä käyntikortti, joten asiakaspalvelutaitojesi tulee olla erinomaiset!

Työpaikka sijaitsee Tampereella. Työsuhde on osa-aikainen, 15-25h/vko. Työaika on pääsääntöisesti klo 7-12, mutta se vaihtelee työtilanteen mukaan. Töitä on joka arkipäivä, mutta joskus päivät voivat olla vain muutaman tunnin mittaisia. Työaika on joustava, joten se sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle. Työsuhde on pitkä määräaikaisuus, mutta joulukuun puolivälistä tammikuun loppuun tunteja ei ole tarjolla. Työt jatkuvat helmikuun alusta 30.6.2017 saakka ja jatkoa sen jälkeen taas 1.9.2017 alkaen.
-

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut ravintola- ja leipomoalan työstä. Sinulla on hygieniapassi, B-ajokortti ja tunnet Tampereen kadut kuin omat taskusi. Ajokortti ja ajovarmuus ovat ehdottomia vaadittavia ominaisuuksia. Soveltuva koulutus ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi.

Toivomme myös, että olet täsmällinen, itsenäinen ja työotteeltasi jämpti ja reipas. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Jos koet olevasi sopiva henkilö, laita aikailematta CV ja motivaatiokirje Studentworkin nettisivujen kautta meille! Lisätietoja antaa tarvittaessa Tampereen Service Center keskiviikkona 19.10. klo 10-16 ja torstaina 20.10. klo 9-11 välisenä aikana numerosta 050 401 5232.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Tampere Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=263 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokalähetti/keittiöapulainen, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa