Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaEtsimme asiakkaallemme keittiötyöntekijää, jonka tehtävänkuvaan kuuluu olennaisesti ruokatilausten kuljettaminen asiakkaille. Tehtävässä olet vastuussa ensisijaisesti asiakastilausten toimittamisesta perille sovitusti ja ajallaan, mutta teet myös keittiön avustavista töistä. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset keittiöapulaisen työt sekä ruokatilausten kuljetus Tampereen alueella. Olet asiakkaan kävelevä käyntikortti, joten asiakaspalvelutaitojesi tulee olla erinomaiset!Työpaikka sijaitsee Tampereella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Pälkäne kevyt tavaraliikenne Tampere kevyt tavaraliikenne Ylöjärvi kevyt tavaraliikenne Hämeenkyrö kevyt tavaraliikenne Kangasala kevyt tavaraliikenne Lempäälä kevyt tavaraliikenne Nokia kevyt tavaraliikenne Orivesi kevyt tavaraliikenne Pirkkala jakelutehtävät ja postitus Pälkäne jakelutehtävät ja postitus Tampere jakelutehtävät ja postitus Ylöjärvi jakelutehtävät ja postitus Hämeenkyrö jakelutehtävät ja postitus Kangasala jakelutehtävät ja postitus Lempäälä jakelutehtävät ja postitus Nokia jakelutehtävät ja postitus Orivesi jakelutehtävät ja postitus Pirkkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pälkäne ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylöjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenkyrö ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kangasala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lempäälä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nokia ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Orivesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pirkkala kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokalähetti/keittiöapulainen, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus