Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaEtsimme nyt asiakkaallemme Neusoft:lle kahta Junior Ohjelmistokehittäjää kokoaikaisiin tehtäviin Ouluun.Neusoft on kansainvälinen IT-alan ratkaisujen ja palvelujen tunnettu tuottaja. Asiakkainaan heillä on useita IT-alan tunnetuimpia yrityksiä esimerkiksi auto-, telecom- ja energia-alalla. He toteuttavat mielenkiintoisia asiakasprojekteja erityisesti sulautettujen järjestelmien puolella.Neusoft tarjoaa nyt mahtavan tilaisuuden kahdelle junior-tason tekijälle päästä kehittymään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tyrnävä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Utajärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hailuoto ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Ii ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kempele ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Liminka ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lumijoki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Muhos ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pudasjärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tyrnävä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Utajärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Hailuoto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Ii palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kempele palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Liminka palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Lumijoki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Muhos palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Oulu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pudasjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Junior Ohjelmistokehittäjä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Neusoft / co Studentwork Sharper. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.01.2017. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus