Duunitori suosittelee
Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Technical Support

BMW Group

Sweden

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen IT-vastaavaa.

Haemme tehtävään muutaman vuoden IT-alan kokemusta omaavaa tekijää, jolla on kova nälkä päästä kehittymään ja kehittämään. Voit olla urasi alkuvaiheessa, tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla ja haluat hioa omaa osaamistasi aina vain eteenpäin.

Tässä laajassa roolissa tulet olemaan vastuussa paikallisten IT-palveluiden tuottamisesta (esimerkiksi tukitehtävät, asennukset ja ylläpito, hankinnat sekä vikatilanteet), IT-projektien hallinnasta ja toteuttamisesta sekä yhteistyösuhteiden hallinnasta. Toimit paikallisena tietoturvavastaavana ja olet mukana kehittämässä tietohallintoa. Tehtäviisi kuuluu myös IT-mittareiden ja –raportoinnin laadinta ja seuranta sekä taloudellisten näkökulmien huomiointi IT-palveluissa. Lisäksi toimit IT-koordinaattoreiden ja IT-tukihenkilöiden esimiehenä. Tällä hetkellä alaisia on kaksi osa-aikaista.

Asiakkaamme kuuluu kansainväliseen konserniin, minkä vuoksi työ edellyttää jonkin verran matkustelua Pohjoismaissa ja Puolassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Muutaman vuoden kokemusta monipuolisista IT-alan tehtävistä
- Esimieskokemus on eduksi
- Itseohjautuvaa ja ammattitaitoista työotetta kaikessa tekemisessä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

IT-vastaavana tulet raportoimaan talousjohtajalle ja toimimaan läheisessä yhteistyössä hänen kanssaan. Asiakkaamme toimisto sijaitsee Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla, joten laita hakemuksesi vaikka heti! Kerrothan hakemuksessa palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso puh. 050 573 24 25.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 05.01.2017 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-vastaava, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus