Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaStudentwork etsii asiakasyritykselleen IT-tukihenkilöä / Linux-ylläpitäjää vastamaan yrityksen päivittäisestä IT-tuesta sekä järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Asiakkaamme on paikannusratkaisuihin erikoistunut teknologiayritys Tampereella. Tehtävä on osa-aikainen ja sopii erinomaisesti tietoteknisen alan opiskelijalle. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja arvostamme esimerkiksi harrastuksissa hankittua osaamista sekä aitoa innostusta alaa kohtaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Pälkäne tekninen tuki ja ylläpito Tampere tekninen tuki ja ylläpito Ylöjärvi tekninen tuki ja ylläpito Hämeenkyrö tekninen tuki ja ylläpito Kangasala tekninen tuki ja ylläpito Lempäälä tekninen tuki ja ylläpito Nokia tekninen tuki ja ylläpito Orivesi tekninen tuki ja ylläpito Pirkkala tekninen tuki Pälkäne tekninen tuki Tampere tekninen tuki Ylöjärvi tekninen tuki Hämeenkyrö tekninen tuki Kangasala tekninen tuki Lempäälä tekninen tuki Nokia tekninen tuki Orivesi tekninen tuki Pirkkala tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-tukihenkilö / Linux-ylläpitäjä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus