Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
IT-tukihenkilö kansainväliseen käyttötukeen, Ramboll Finland Oy, Tampere

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Tulet työskentelemään asiakkaamme Ramboll Finland Oy:n sisäisessä käyttötuessa, joka rakentuu kansainvälisestä tiimistä, esimies istuu Ruotsissa ja Tampereella sinulla on pari kollegaa. Työssäsi autat globaalisti yrityksen työntekijöitä lähinnä 1.tason käyttötuen tehtävissä, mutta tarvittaessa myös työ voi sisältää lähitukea. Pääosin tukipyynnöt tulevat puhelimitse, mutta osa myös kirjallisesti. Tämän vuoksi edellytämme sujuvaa ja selkeää kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi, muut kielet ovat näiden lisäksi eduksesi (esim. ruotsi)

Tiimisi tärkein taito on ystävällinen asiakaspalvelu. Ymmärrät asiakasta ja olet rauhallinen ongelmanratkaisija. Pystyt kommunikoimaan tekniset ongelmat sujuvasti asiakkaalle ja kertomaan toimenpiteet, joilla tukipyyntö ratkaistaan. Tämän vuoksi katsomme erityisesti kaikenlaisen asiakaspalvelukokemuksen eduksesi.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Edellytämme sinulta

- Työkokemusta 1.tason käyttötuesta, muu käyttö- ja lähitukikokemus on eduksi
- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, myös kirjallista
- Itsenäistä työskentelyotetta

Työsuhde on kokoaikainen, 37,5h/vko. Työsuhde alkaa määräaikaisena, aluksi 3kk vuokratyösuhteena Studentworkin kanssa, jonka jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa alustavasti kesään 2017 saakka.

Oletko sinä Rambollin kansainvälisen käyttötukitiimin IT-tukihenkilö?

Hae tehtävään pikimmiten, viimeistään 23.10 mennessä. Lähetä englanninkielinen hakemus ja CV sivujemme kautta. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluiden muodossa, johon valitut tulevat saamaan kutsun. Haastattelut suoritetaan suomen – ja englannin kielellä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin rekrytointikonsultti Veera Salpalahti, pe 14.10 klo 9-10 ja ma 17.10 klo 14-15.30.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Tampere Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=258 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-tukihenkilö käyttötukeen, Ramboll Finland Oy, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa