Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaa Aktia pyrkii tarjoamaan asiakkailleen yhä parempaa, laadukkaampaa ja laajempaa taloudellista neuvonantoa sekä henkilökohtaisesti, puhelimitse että verkossa. Haluamme olla asiakkaidemme paras taloudellinen neuvonantaja kaikissa kanavissa ja auttaa asiakkaita heidän talouttaan koskevissa päätöksissä. Aktian konttoreiden tehtävänä on antaa parasta taloudellista neuvonantoa, myydä parhaita ratkaisuja, antaa sujuvaa palvelua ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Sipoo asiakasneuvonta Vantaa asiakasneuvonta Espoo asiakasneuvonta Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen pankkineuvoja, Aktia, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 43 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa