Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Aktia pyrkii tarjoamaan asiakkailleen yhä parempaa, laadukkaampaa ja laajempaa taloudellista neuvonantoa sekä henkilökohtaisesti, puhelimitse että verkossa. Haluamme olla asiakkaidemme paras taloudellinen neuvonantaja kaikissa kanavissa ja auttaa asiakkaita heidän talouttaan koskevissa päätöksissä. Aktian konttoreiden tehtävänä on antaa parasta taloudellista neuvonantoa, myydä parhaita ratkaisuja, antaa sujuvaa palvelua ja luoda asiakkaalle lisäarvoa.

Studentwork auttaa asiakastaan Aktiaa löytämään useampaa aktiivista ja myyntihenkistä asiakasneuvojaa. Työssä tulet saamaan oman asiakassalkkusi, ja tehtäviisi kuuluvat asiakasneuvonta sekä myynti. Tarjoat asiakkaillesi parhaat kokonaisratkaisut rahoitus- ja vaakutusalan monipuolisten palvelujen joukosta tavaten heitä henkilökohtaisesti. Haluat olla asiakkaillesi aito kumppani talousasioissa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen ja otat vaivattomasti haltuun uudet asiat sekä laajat kokonaisuudet. Haluat kehittyä säästämisen, lainaamisen, vakuuttamisen ja maksamisen ratkaisujen myyjänä rautaiseksi ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus finanssialalta on tehtävässä eduksi.

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Tulet työskentelemään Kolmen Sepän-, Espoon tai Itäkeskuksen konttorilla, välillä kuitenkin käyden myös muissa Helsingin seudun toimipisteissä. Aktialla sinua odottavat mukava tiimi, hyvät henkilöstöedut sekä jatkuvat kehittymisen mahdollisuudet.

Työssä menestyminen edellyttää:
- Motivaatiota myynnilliseen ja tavoitteelliseen työhön
- Proaktiivista otetta työskentelyyn sekä loistavia asiakaspalvelutaitoja
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomi
- Sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, oikean henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=261 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen pankkineuvoja, Aktia, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa