Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun taloushallinnon osaajaa. Voit olla jo työkokemusta omaava alan ammattilainen tai korkeakouluopintojesi teoriaa hyödyntävä tulevaisuuden lupaus.Tehtävänkuvasi sisältää taloushallinnon monipuolisia työtehtäviä mukaan lukien esimerkiksi ostoreskontran pidon, sisäistä ja ulkoista raportointia sekä erilaisia selvitystöitä. Tulet työskentelemään tiimissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiäsi. Tehtävään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Tyrnävä taloushallinto Utajärvi taloushallinto Hailuoto taloushallinto Ii taloushallinto Kempele taloushallinto Liminka taloushallinto Lumijoki taloushallinto Muhos taloushallinto Oulu taloushallinto Pudasjärvi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon osaaja, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus