Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Etsimme nyt Financial Accountant -osaajaa asiakkaallemme iLOQ Oy:lle Ouluun. Tehtävässä pääset näyttämään osaamisesi taloushallinnon monipuolisissa työtehtävissä. Työssä tulet työskentelemään pienessä tiimissä itsenäisellä otteella mm. ostoreskontran, erilaisten selvitystöiden sekä sisäisen ja ulkoisen raportoinnin parissa. Roolissa kasvamisen myötä on myös mahdollisuus laajentaa tehtäväaluetta tilinpäätöstehtäviin ja konsernilaskentaan.

Voit olla jo työkokemusta kartuttanut taloushallinnon ammattilainen tai vaihtoehtoisesti hyvät teoreettiset valmiudet omaava hakija. Ennen kaikkea tiimiin haetaan ahkeraa ja oma-aloitteista yhteen hiileen puhaltajaa, joka rakastaa numeroiden parissa työskentelyä. Mielestämme on tärkeää, että...

- Kommunikoit sujuvasti ja rohkeasti englannin kielellä. Ruotsin ja saksan osaaminen on myös eduksi
- Koulutukseltasi olet valmistunut yliopistosta pääaineenasi laskentatoimi tai vastaavasta pääaineesta ammattikorkeakoulun puolelta
- Otat mielelläsi vastuuta ja haluat kehittyä taidoiltasi yhä paremmaksi
- Sinulla on näkemystä toiminnan kehittämisestä, minkä tuot esiin rakentavalla tavalla
- Toimit joustavasti pienemmässäkin tiimissä ja autat mielelläsi muita oppien samalla kokeneemmilta

Kyseessä on kokoaikatyö, noin 12 kuukauden määräaikainen tehtävä. Aloitus sopimuksen mukaan, mielellään joulukuun aikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Junior Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai sähköpostilla rekrytointi.oulu@studentwork.com.

Meidän tarinamme
Oululaislähtöinen iLOQ on mullistanut elektronisella lukitusjärjestelmällään maailmaa jo yli 10 vuotta. Kasvava ja kansainvälistyvä yritys on aloittanut monessa maassa lukituksen uuden aikakauden, mikä tarkoittaa että digitaalinen iLOQ on täällä ja mekaaninen lukitus on pian historiaa. iLOQ on maailman ensimmäinen ja ainoa elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Oulu Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Financial Accountant, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa