Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaTehtävä, johon etsimme osaajaa: Studentwork etsii asiakkaalleen CGI:lle uuteen konseptiin 2-3 innokasta koodaria tekemään demoversiota, jonka tarkoituksena on toteuttaa tekninen ratkaisu asiakkaan liiketoimintaprosessien päästä päähän valvontaan, mittaamiseen ja visualisointiin! Tämä projekti on loistava mahdollisuus näyttää taitosi isossa konsernissa, tai saada vaikka diplomityön aihe samanaikaisesti mielenkiintoista projektia toteuttaessa! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pälkäne ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Ylöjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hämeenkyrö ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kangasala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lempäälä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nokia ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Orivesi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pirkkala palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pälkäne palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tampere palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Ylöjärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Hämeenkyrö palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kangasala palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Lempäälä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Nokia palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Orivesi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pirkkala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme back -ja frontend koodareita mielenkiintoiseen projektiin Tampereelle!, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus