Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Tehtävä, johon etsimme osaajaa:

Studentwork etsii asiakkaalleen CGI:lle uuteen konseptiin 2-3 innokasta koodaria tekemään demoversiota, jonka tarkoituksena on toteuttaa tekninen ratkaisu asiakkaan liiketoimintaprosessien päästä päähän valvontaan, mittaamiseen ja visualisointiin! Tämä projekti on loistava mahdollisuus näyttää taitosi isossa konsernissa, tai saada vaikka diplomityön aihe samanaikaisesti mielenkiintoista projektia toteuttaessa! Projektin kesto on alkuun 3 kuukautta, mutta tavoitteena on jatkaa demovaiheen jälkeen projektia pitkällä tähtäimellä. Projektissa noudatetaan Agile-periaatteita.
Projektin tekninen toteutus jakaantuu visualisointipuolen toteutukseen eli käyttöliittymäsuunnitteluun sekä scriptauspuoleen, joten mikäli tiedät olevasi potentiaalinen tuleva ammattilainen jommassakummassa kokonaisuudessa, sinun kannattaa jatkaa lukemista! Etsimämme henkilöt muodostavat yhdessä tiimin, ja yhdessä projektinvetäjän tuella aloitetaan toteutus.

Tehtävä tarjoaa:
- mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoiseen ja innovatiiviseen projektiin luomaan uutta palvelua asiakkaalle
- mahdollisuuden päästä syventämään ja kehittämään omaa osaamista sekä edesauttamaan asiakkaan toimintaa tärkeänä osana tiimiä
- mahdollisuuden keskustella työsuhteen jatkosta ko. projektissa myös määräajan jälkeen
- mahdollisuuden työskennellä myös koulun ohessa mahdollisuuksien mukaan

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Hakijoillamme tulisi osaamista/ymmärrystä seuraavista teknologioista harrastuneisuuden, kouluprojektien tai työkokemuksen kautta. Voit olla innokas ja tiedonjanoinen juniorikoodari, joka haluaa päästä näyttämään olemassa olevan osaamisensa alla olevista teknologioista, tai sinulla voi hyvin jo olla aiempaa kokemusta koodauksesta. Tässä tehtävässä sinun ei siis tarvitse olla vielä ammattilainen, vaan pääset oppimaan lisää teknologioista työtä tehdessäsi. Perusymmärryksen tulisi kuitenkin löytyä joko käyttöliittymäpuolelta tai scriptauspuolelta.
1. HTML5, Javascript, CSS / sekä
2. Scriptauksessa: Perl/Python taitoja
3. Ymmärrystä järjestelmäintegraatiosta (REST API) sekä mahdollista tietokantaymmärrystä (SQL)
4. Windows ja/tai Linux serverituntemusta
Myös alla lueteltu osaaminen otetaan huomioon/ katsotaan eduksi hakuprosessissa:
• Javan ja/tai modernien framework:ien (mm. Angular.js) osaaminen
• Nagios /Icinga2 osaaminen eduksi (opeteltavissa)
• UX-osaaminen (suunnittelu / tekeminen)
• Tiimityöskentelytaidot

Tehtävässä työllistyt suoraan Studentworkin kautta asiakasyritykseemme n. 3 kuukauden pituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Jatko määrittyy projektin loppupuolella. Hakuprosessi etenee nopealla aikataululla ja aloitamme haastattelut heti potentiaalisten henkilöiden löytyessä. Hae tehtävään siis vaikka heti!

Asiakasyrityksemme:
CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 65 000 asiantuntijaa 40 maassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Tampere Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=260 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme back -ja frontend koodareita mielenkiintoiseen projektiin Tampereelle!, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa