Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaTehtävä, johon etsimme osaajaa: Studentwork etsii asiakkaalleen CGI:lle uuteen konseptiin 2-3 innokasta koodaria tekemään demoversiota, jonka tarkoituksena on toteuttaa tekninen ratkaisu asiakkaan liiketoimintaprosessien päästä päähän valvontaan, mittaamiseen ja visualisointiin! Tämä projekti on loistava mahdollisuus näyttää taitosi isossa konsernissa, tai saada vaikka diplomityön aihe samanaikaisesti mielenkiintoista projektia toteuttaessa! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pälkäne ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Ylöjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hämeenkyrö ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kangasala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lempäälä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nokia ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Orivesi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pirkkala palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pälkäne palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tampere palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Ylöjärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Hämeenkyrö palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kangasala palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Lempäälä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Nokia palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Orivesi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pirkkala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme back -ja frontend koodareita mielenkiintoiseen projektiin Tampereelle!, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 43 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa