Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaHaluatko työskennellä myyntikumppanuuksien hoitamisen ja kehittämisen parissa nopeasti kasvavassa palveluyrityksessä? Studentwork etsii asiakkaalleen Business Consultantia vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.Asiakkaamme tarjoaa uusasiakashankinnan tukea B2B-myynnin tarpeisiin. Business Consultantina kartoitat oman asiakasprojektisi kohderyhmän avainhenkilöt ja lähestyt heitä. Työtehtäviisi kuuluu eri toimialojen päättäjien kanssa keskustelu, tarpeiden kartoittaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Business Consultant, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus