Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä, johon etsimme osaajaaStudentwork etsii asiakkaalleen automaatiosuunnittelijoita monipuolisiin ja mielenkiintoisiin teollisuuden suunnittelutehtäviin Tampereelle. Työtehtävät ovat kokopäiväisiä. Tehtävät voivat sisältää esisuunnittelua, perussuunnittelua (mm. toimintamäärittelyt), detaljisuunnittelua (automaatiojärjestelmät, logiikat, kenttäinstrumentointi ja väylät jne.) ja testausta ja käyttöönottoa loppuasiakkaan tehtaalla. Tehtävät määrittyvät kokemuksen/osaamisen mukaan ja ammatissa kehittymistä tuetaan koulutuksella. Kohdelaitos on usein ulkomailla, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pälkäne sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tampere sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ylöjärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hämeenkyrö sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kangasala sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lempäälä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Nokia sähkö- ja automaatioalan tehtävät Orivesi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pirkkala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pälkäne ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Ylöjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hämeenkyrö ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kangasala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lempäälä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nokia ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Orivesi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pirkkala teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pälkäne teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tampere teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ylöjärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hämeenkyrö teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kangasala teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lempäälä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nokia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Orivesi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pirkkala sähkö- ja automaatioalan tehtävät ohjelmointi ja ohjelmistokehitys teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija (junioritason osaaja tai jo kovempi ammattilainen) Tampereelle, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 48 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus