Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Banner Studentwork

Työpaikkakuvaus


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Samlerhuset Nordic-konserniin kuuluva Suomen Moneta myy suomalaisille keräilytuotteita, kuten rahoja, mitaleja ja harkkoja. Teemme yhteistyötä maailman johtavien rahapajojen ja keskuspankkien kanssa, mm. Britannian Kuninkaallinen rahapaja, Suomen Rahapaja, Ranskan Monnaie de Paris ja Espanjan Casa de la Moneda. Lisäksi monivuotisiin yhteistyökumppaneihimme lukeutuvat mm. Suomen Olympiakomitea, Urheilijayhdistys, useat suomalaiset urheilijat sekä Sotiemme Veteraanit. Tutustu tarkemmin Monetaan: http://www.suomenmoneta.fi

Etsimme asiakkaallemme Suomen Monetalle asiakaspalvelu- ja logistiikkatyöntekijää

Tehtävässä tulet olemaan joustavasti osana Suomen Monetan asiakaspalvelutiimiä sekä logistiikkaosastoa. Vastuullasi on monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sähköpostitse ja puhelimitse sekä tuotteiden kasaus-, pakkaus- ja lähetystehtävät.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?
Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, itsenäinen työntekijä ja oma-aloitteinen tehtävissään. Toivomme, että olet reipas sekä työtä pelkäämätön. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Työsuhde on ensin kuuden kuukauden määräaikainen ja kokoaikainen työsuhde. Tämän jälkeen tehtävässä osaamisensa näyttävälle on mahdollisuus jatkaa. Tehtävään työllistyt Studentworkin kautta. Työaika on 7,5h/päivä klo 8-18 välillä sopimuksen mukaan.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta viimeistään 23.10.2016. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Aini Leppäkorpi p. 044 544 0425.

Huomaathan, että tehtävään valitulla henkilöllä ei voi olla merkintöjä luottotiedoissa.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Työnantaja: Studentwork Sijainti: Helsinki Hakemukset: http://cv-studentwork-fi.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=266 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Studentwork

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelu- ja logistiikkatyöntekijä, on ilmoitettu Studentwork -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Studentwork. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa