Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Stora Enson Anjalan Paperitehtaalle veturinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Pääasialliset työtehtävät ovat rautatieliikenteen tehtäviä. Lisäksi tehtävään kuuluu maantieliikenteen työtehtäviä.Pääasiallisia työtehtäviä ovat:- Rautatieliikenne- Vaihtotyöt- Vaihdetyöt- Lähtevien vaunujen järjestely satamittain- Vaunujen tarkastukset- Vaihteiden ja ylikäytävien talvikunnossapito- Liikenteen turvaaminen- Veturin tarkastuksetMaantieliikenne:- Tuhkanajo- Roskalavojen tyhjennykset- Maantieliikenteen avustus- Tuotantoa tukevat kuljetustehtävät- Ammatillista peruskoulutusta- Rajoitetun alueen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Luumäki kuljetus, logistiikka ja liikenne Lapinjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Loviisa kuljetus, logistiikka ja liikenne Mäntyharju kuljetus, logistiikka ja liikenne Hamina kuljetus, logistiikka ja liikenne Iitti kuljetus, logistiikka ja liikenne Kotka kuljetus, logistiikka ja liikenne Kouvola kuljetus, logistiikka ja liikenne Savitaipale kuljetus, logistiikka ja liikenne Pyhtää kuljetus, logistiikka ja liikenne Miehikkälä kuljetus, logistiikka ja liikenne Heinola raskaan kaluston käyttö Luumäki raskaan kaluston käyttö Lapinjärvi raskaan kaluston käyttö Loviisa raskaan kaluston käyttö Mäntyharju raskaan kaluston käyttö Hamina raskaan kaluston käyttö Iitti raskaan kaluston käyttö Kotka raskaan kaluston käyttö Kouvola raskaan kaluston käyttö Savitaipale raskaan kaluston käyttö Pyhtää raskaan kaluston käyttö Miehikkälä raskaan kaluston käyttö Heinola raskas tavaraliikenne Luumäki raskas tavaraliikenne Lapinjärvi raskas tavaraliikenne Loviisa raskas tavaraliikenne Mäntyharju raskas tavaraliikenne Hamina raskas tavaraliikenne Iitti raskas tavaraliikenne Kotka raskas tavaraliikenne Kouvola raskas tavaraliikenne Savitaipale raskas tavaraliikenne Pyhtää raskas tavaraliikenne Miehikkälä raskas tavaraliikenne Heinola vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Luumäki vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Lapinjärvi vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Loviisa vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Mäntyharju vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Hamina vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Iitti vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Kotka vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Kouvola vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Savitaipale vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Pyhtää vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Miehikkälä vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Heinola kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne vesi-, rautatie- ja lentoliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Stora Enso Oyj Y-tunnus 1039050-8 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Veturinkuljettaja, on ilmoitettu Stora Enso -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Stora Enso. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 101 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus