Duunitori suosittelee
Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Stora Enso Enocellin sellutehdas hakee Uimaharjuun tuotannon projektiosaajaa, jonka tehtäviin kuuluvat erilaiset kehitysprojektit, investointien valmistelu, niiden käyttöönoton valvonta sekä erilaiset tuotantoa tukevat tehtävät.Edellytämme - Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta - Kykyä tulla toimeen vaihtelevissa tehtävissä paineen alla - Kokemusta prosessiteollisuudesta ja/tai projektien hoitamisesta - Itsenäistä työskentelyotetta, mutta myös hyviä vuorovaikutustaitoja - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Stora Enso Oyj Y-tunnus 1039050-8 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon projektiosaaja, on ilmoitettu Stora Enso -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Stora Enso. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa