Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Stora Enso Real Estate Finland -tiimi on pieni ja tehokas tulosvastuullinen yksikkö, joka hoitaa ja kehittää Stora Enson tehtaiden ulkopuolisia kiinteistökohteita Suomessa. Tiimi toimii ammattitaitoisesti ja aloitteellisesti tarjoten kiinteistöalan asiantuntemuksen ja sisäiset palvelut Stora Enson muille yksiköille.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttoriin Real Estate Finland -tiimiin oma-aloitteista ja palveluhenkistä tiimipelaajaa Facility Managerin tehtävään.

Facility Managerin tehtäviin kuuluu Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin ja muiden tilojen palvelujen järjestäminen ja hallinto sekä niiden aktiivinen kehittäminen. Päivittäisessä työssäsi toimit aktiivisesti yhteistyössä käyttäjien, palveluntuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa ja vastaat mm. pääkonttorin työympäristöstä ja tilahallinnasta sekä työturvallisuudesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Facility Manager toimii myös tärkeänä osana Real Estate Finland -tiimiä hoitaen tiimin avustavia hallinnollisia tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin ydinkeskustassa. Pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä.Hakijoilta odotamme tehtävään sopivaa opistoasteista koulutusta sekä vähintään viiden vuoden monipuolista kokemusta ja näyttöä toimistopäällikön, tiimiassistentin, isännöitsijän tai vastaavista tehtävistä.

Sinulla on vahva halu oppia ja kehittää uutta ja olet asiakaspalveluhenkinen, joustava sekä paineensietokykyinen. Kykenet työskentelemään sekä yksin että ryhmässä ja pystyt hallitsemaan monia asioita samanaikaisesti.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työnantaja: Stora Enso Sijainti: Helsinki Työajat: kokopäiväinen Yhteystiedot: Essi Jumisko, Real Estate Manager, essi.jumisko@storaenso.com, puh. 358 40 539 2686 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Stora Enso

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Stora Enso Oyj Y-tunnus 1039050-8 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 440 255 838 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

286 626 917 € 138 %

Liikevoitto-%

8 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Stora Enso Real Estate Finland - Facility Manager, on ilmoitettu Stora Enso -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Stora Enso. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa