Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Stora Enso Real Estate Finland -tiimi on pieni ja tehokas tulosvastuullinen yksikkö, joka hoitaa ja kehittää Stora Enson tehtaiden ulkopuolisia kiinteistökohteita Suomessa. Tiimi toimii ammattitaitoisesti ja aloitteellisesti tarjoten kiinteistöalan asiantuntemuksen ja sisäiset palvelut Stora Enson muille yksiköille. Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttoriin Real Estate Finland -tiimiin oma-aloitteista ja palveluhenkistä tiimipelaajaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Stora Enso Oyj Y-tunnus 1039050-8 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Stora Enso Real Estate Finland - Facility Manager, on ilmoitettu Stora Enso -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Stora Enso. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 102 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus