Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus


Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Haemme projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Ouluun.

Projekti-insinöörin tehtävänä on huolehtia asiakkaan laite-, kone- ja mekaaniseen suunnitteluun sekä investointeihin liittyvistä uudishankkeista ja projekteista. Lisäksi osallistut kunnossapitosuunnitteluun ja niihin liittyviin muutostöihin. Päävastuualueena on Stora Enson Oulun sellu- ja paperitehdas.

Toimenkuvaan kuuluu projektien hoito sekä niiden tekninen suunnittelu tai suunnitteluttaminen. Myös materiaalien ja asennusten hankinta sekä asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävät ovat osa projekti-insinöörin tehtäviä.Hakijoilta edellytämme kone- tai prosessipuolen DI:n tai insinöörin koulutusta, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä sellu- ja paperiprosessien tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kone-, laite- ja putkistosuunnittelun osaamista (työkaluina Autocad, Autodesk Plant 3D, Inventor, SAP R/3), kokemusta teollisuuden kunnossapidosta sekä englannin kielen ja MS Office-ohjelmien hallintaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Työnantaja: Stora Enso Sijainti: Oulu Työajat: kokopäiväinen Yhteystiedot: Kari Korkiakoski, P. 040 5832 193 Hakemukset: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobdetail.ftl?lang=fi&job=89581 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Stora Enso

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Stora Enso Oyj Y-tunnus 1039050-8 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 440 255 838 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

286 626 917 € 138 %

Liikevoitto-%

8 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, Efora Oy, on ilmoitettu Stora Enso -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Stora Enso. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa