Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Haemme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Varkauteen.

Työnkuvaan kuuluu sähkö-/automaatio- kunnossapitoinsinöörinä toimiminen PK3 alueella, vastaten linjan työnsuunnittelusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja resurssien ohjauksesta yhteistyössä kunnossapitopäällikön kanssa. Lisäksi työhön sisältyvät koneautomaation (logiikat) asiantuntijatehtävät Stora Enson Varkauden tehtailla.


Hakijoilta edellytämme sähkövoimatekniikan/automaationtekniikan insinöörin tutkintoa sekä 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Hallitset Siemens logiikat, sähkökäytöt (yksittäiskäytöt ja linjakäytöt) ja MS Office-ohjelmat. Profibus-väylätekniikka pituusleikkuri, hylsysaha, pakkaamo, koneautomaatio sekä SAP R/3 ovat sinulle tuttuja. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen ja kohtalaista englannin kielen osaamista.

Etsimämme henkilö on oppimishaluinen ja suunnitelmallinen tiimityöskentelijä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Työnantaja: Stora Enso Sijainti: Varkaus Työajat: kokopäiväinen Yhteystiedot: Teuvo Kutvonen, p. 040 5722 647 & Pasi Markkanen, p. 040 0158 463 Hakemukset: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobdetail.ftl?lang=fi&job=88902 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Stora Enso

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varkaus

Yritystiedot

Toiminimi Stora Enso Oyj Y-tunnus 1039050-8 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 440 255 838 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

286 626 917 € 138 %

Liikevoitto-%

8 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, Efora Oy, on ilmoitettu Stora Enso -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Stora Enso. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus , osoitteessa Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa