Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 920 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta.

Etsimme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Ouluun.

Työnkuvaan kuuluu sellutehtaan ja voimalaitoksen automaatiokunnossapito, asennusvalvonta ja tuuraus muilla osastoilla. Lisäksi huolehdit yhteistyössä Efora Engineeringin kanssa alueen pienprojektien toteutuksesta.

Tarjoamme haastavan ympäristön merkittävän tuotantolaitoksen käynnissäpidossa sekä monenikäisen tehdaslaitteiston ylläpidossa. Tehtävässäsi vastaat töiden toteuttamisesta loppuasiakkaalle ja toimit töiden vastuullisena vetäjänä kattaen turvallisuusnäkökohdat ja resursoinnin. Avustat hankinnoissa ja vastaat myös alihankkijoiden työnsuorituksista.


Hakijoilta edellytämme insinöörin tutkintoa tai ylempää teknistä tutkintoa automaatioalalta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta prosessilaitoksen/voimalaitoksen kunnossapidosta tai projektoinnista. Lisäksi esimieskokemus katsotaan eduksi.

Tunnet energiatekniikan ja/tai sellutehtaan prosessin ja hallitset erilaiset kenttälaitteet ja automaatiojärjestelmät. Lisäksi pumppaustekniikan hallinta katsotaan eduksi.

Arvostamme jämeryyttä, tunnollisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja taitoa tarkastella asioita objektiivisesti sekä kykyä perustella näkökulmia. Yhteistyötaidot ovat myös tärkeässä asemassa ja turvallisuusajattelu on välttämättömyys.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää englannin kielen osaamista sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän ja MS Office-ohjelmien hallintaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Työnantaja: Stora Enso Sijainti: Oulu Työajat: kokopäiväinen Yhteystiedot: Kari Hakio, puh. 040 5076 514 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Stora Enso

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Stora Enso Oyj Y-tunnus 1039050-8 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 440 255 838 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

286 626 917 € 138 %

Liikevoitto-%

8 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, Efora Oy, on ilmoitettu Stora Enso -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Stora Enso. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa