Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tule myyntineuvottelijaksi iloiseen ja rempseään porukkaamme!

Siistiä sisätyötä Stop Huumeille ry:n varainhankinnassa. Letkeä meininki, hyvä porukka. Puhelimitse tapahtuvaa infolehden vuosikertojen tilausmyyntiä yrityksille.

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta puhelinmyyntityöstä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito plussaa. Hakijalta toivotaan lisäksi perus-ATK-taitoja, reipasta meininkiä ja ahkeraa otetta työntekoon. K18.

Työaika arkisin klo 9 - 15. Työpaikka sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella! Lähelle tulee junan lisäksi paljon busseja ja ratikoita.

Tuntipalkan lisäksi provisio ja bonukset. Mahdollisuus aloittaa vaikka heti!

Soita ja sovi haastatteluaika, puh: 044 720 7300.
(Huom! Jos puhelimeen ei vastata, sanele vastaajaan yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahd pian).

Tule kantamaan kortesi kekoon hyvän asian puolesta!

PS. Ei voi tehdä etänä.

Web-osoite: http://www.stophuumeille.fi Työnantaja: Stop Huumeille Ry Sijainti: Pakkamestarinkatu 2, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Soita ja sovi haastatteluaika, puh: 044 720 7300. (Huom! Jos puhelimeen ei vastata, sanele vastaajaan yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahd pian) Hakemukset: Soita ja sovi haastatteluaika, puh: 044 720 7300. (Huom! Jos puhelimeen ei vastata, sanele vastaajaan yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahd pian) Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pakkamestarinkatu 2, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Stop Huumeille ry Y-tunnus 1643874-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varainhankinnan myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Stop Huumeille Ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pakkamestarinkatu 2, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa