Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei haemme joukkoomme osaavaa käsi/ vaunuporaajaa. Jos tunnistat että se olet sinä joka osaa tämän työn olet juuri se henkilö jota kaipaamme....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Helsinki koneteollisuuden tehtävät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki kaivos- ja metallialan tehtävät koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sterkman Oy Y-tunnus 2317124-0 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet Sterkman Mining, Pipeinpipeout, Sterkman Safari, Sterkman Saneeraus, Transintransout

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porari/ Vaunuporari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sterkman Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa