Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haetaan joukkoomme kasvavan työtilanteeseen Panostajaa/ Ylipanostajaa, jolla on luvat kunnossa. Nuorekas joukkomme tarvitsee lisätyövoimaa mahdollisimman pian. Kiinnostuitko? Ota heti yhteyttä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki kaivos- ja metallialan tehtävät Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät kaivos- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sterkman Oy Y-tunnus 2317124-0 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet Sterkman Mining, Pipeinpipeout, Sterkman Safari, Sterkman Saneeraus, Transintransout

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Panostaja/ Ylipanostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Sterkman Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus