Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Tule meille todelliseksi "arjen auttajaksi"

Lastenhoitajanamme hoidat asiakasyritystemme työntekijöiden lapsia heidän ollessaan sairaana mahdollistaen näin sen, että vanhemmat voivat mennä luottavaisin mielin töihin.


Työsi on luonteeltaan nopeatempoista, vaihtelevaa ja vaikeasti ennakoitavaa keikkatyötä. Se sopii sinulle loistavasti, jos olet luonteeltasi omatoiminen ja itseohjautuva sekä sydämeltäsi lapsiperheille täysin omistautuva. Työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja hoitojaksot vaihtelevat pituudeltaan yhdestä neljään päivään. Ilahtuisimme kovasti, jos voisit luvata jo rekrytointivaiheessa vähintään kaksi arkipäivää viikossa, jolloin olisit valmis vastaanottamaan hoitotilauksia. Voit itse määritellä, mitkä arkipäivät sopivat sinulle parhaiten. Palkkaamme erittäin mielellämme myös eläkkeellä olevia hoivatyön "nestoriosaajia".


Lastenhoitajanamme edellytämme sinulta työkokemusta lastenhoidosta, ammatillinen koulutus sen sijaan ei ole välttämätön. Työskennellessäsi yksin lapsiperheessä vaadimme lisäksi, että olet täysi-ikäinen ja että sinulla on puhdas rikostausta. Suomen kielen täydellinen hallinta on työssä välttämätöntä, ruotsin- tai englanninkielten taidosta on sinulle rutkasti etua. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen työn alkamista


Me Stellasssa uskomme parempaan tulevaisuuteen. Intohimomme työhön vie meitä eteenpäin ja ilomme työssä näkyy tavassamme kohdata toisemme. Tavoitteenamme on rakentaa Stellasta Suomen paras työpaikka kaikille stellalaisille ja tämän tavoitteen eteen teemme kaikki yhdessä töitä.


Tule mukaan "arjen todellisten auttajien" ammattitaitoiseen joukkoomme.

Web-osoite: http://www.stella.fi Työnantaja: Stella Kotipalvelut Oy Sijainti: Käsityöläiskatu 4A 6krs, 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä, olethan yhteydessä lastenhoidon palvelupäällikköön Nina Pelkoseen nina.pelkonen@stella.fi Hakemukset: http://tyopaikat.stella.fi/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=8258013 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityöläiskatu 4A 6krs, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Stella Kotipalvelut Oy Y-tunnus 0968381-3 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Kodinavux, Stella Kotilääkäri, Stella Hemläkare, Stella House Call Doctor, Stella Turvalääkäri, Stella Trygghetsläkare, Stella Personal Care Doctor, Stella Hemvård, Stella Home Care, Stella Fysioterapia, Stella Fysioterapi, Stella Physiotherapy, Stella Kodinhoito, Stella Hemstädning, Stella Housekeeping, Stella Lastenhoito, Stella Barnpassning, Stella Childcare, Stella Kotisairaala, Stella Hemsjukhus, Stella Hospital at Home, Stella Sairaanhoito, Stella Sjukvård, Stella Health Care, Stella Kuntoutus, Stella Rehabilitering, Stella Rehabilitation, Stella Ikkunanpesu, Stella Fönstertvätt, Stella Window Cleaning, Stella Trygghetstelefon, Stella Carephone, Kotiapu-Koralli, Espoon Kotiapupalvelu, Pilvis, Suomen Ensiapupalvelu, Erjan Kotisairaanhoito, Satakunnan Turvapuhelinpalvelu, Stella Turvapuhelin ja Hoiva

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 285 000 € 78 %

Liiketoiminnan tulos

-1 153 000 € -1701 %

Liikevoitto-%

-16 % -900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Stella Kotipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Käsityöläiskatu 4A 6krs, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa