Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tule meille todelliseksi "arjen auttajaksi" - Lastenhoitajaksemme Sairaan lapsen kotihoidon päivystysrinkiin Tampereelle!
Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan.

Lastenhoitajanamme hoidat asiakasyritystemme työntekijöiden lapsia heidän ollessaan sairaana mahdollistaen näin sen, että vanhemmat voivat mennä luottavaisin mielin töihin.

Työsi on luonteeltaan nopeatempoista, vaihtelevaa ja vaikeasti ennakoitavaa keikkatyötä. Se sopii sinulle loistavasti, jos olet luonteeltasi omatoiminen ja itseohjautuva sekä sydämeltäsi lapsiperheille täysin omistautuva. Työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja hoitojaksot vaihtelevat pituudeltaan yhdestä neljään päivään. Ilahtuisimme kovasti, jos voisit luvata jo rekrytointivaiheessa vähintään kaksi arkipäivää viikossa, jolloin olisit valmis vastaanottamaan hoitotilauksia. Voit itse määritellä, mitkä arkipäivät sopivat sinulle parhaiten. Palkkaamme erittäin mielellämme myös eläkkeellä olevia hoivatyön "nestoriosaajia".

Lastenhoitajanamme edellytämme sinulta työkokemusta lastenhoidosta, ammatillinen koulutus sen sijaan ei ole välttämätön. Työskennellessäsi yksin lapsiperheessä vaadimme lisäksi, että olet täysi-ikäinen ja että sinulla on puhdas rikostausta. Suomen kielen täydellinen hallinta on työssä välttämätöntä, ruotsin- tai englanninkielten taidosta on sinulle rutkasti etua. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen työn alkamista

Me Stellasssa uskomme parempaan tulevaisuuteen. Intohimomme työhön vie meitä eteenpäin ja ilomme työssä näkyy tavassamme kohdata toisemme. Tavoitteenamme on rakentaa Stellasta Suomen paras työpaikka kaikille stellalaisille ja tämän tavoitteen eteen teemme kaikki yhdessä töitä.

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä, olethan yhteydessä lastenhoidon palvelupäällikköön Nina Pelkoseen nina.pelkonen@stella.fi

Tule mukaan "arjen todellisten auttajien" ammattitaitoiseen joukkoomme.

Web-osoite: http://www.stella.fi Työnantaja: Stella Kotipalvelut Oy Sijainti: Rohdinkuja 2, 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Jos haluat kuulla lisää Stellan lastenhoitotyöstä, olethan yhteydessä Lastenhoidon palvelupäällikköömme Nina Pelkoseen (nina.pelkonen@stella.fi) Hakemukset: http://tyopaikat.stella.fi/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=6001391 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rohdinkuja 2, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Stella Kotipalvelut Oy Y-tunnus 0968381-3 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Kodinavux, Stella Kotilääkäri, Stella Hemläkare, Stella House Call Doctor, Stella Turvalääkäri, Stella Trygghetsläkare, Stella Personal Care Doctor, Stella Hemvård, Stella Home Care, Stella Fysioterapia, Stella Fysioterapi, Stella Physiotherapy, Stella Kodinhoito, Stella Hemstädning, Stella Housekeeping, Stella Lastenhoito, Stella Barnpassning, Stella Childcare, Stella Kotisairaala, Stella Hemsjukhus, Stella Hospital at Home, Stella Sairaanhoito, Stella Sjukvård, Stella Health Care, Stella Kuntoutus, Stella Rehabilitering, Stella Rehabilitation, Stella Ikkunanpesu, Stella Fönstertvätt, Stella Window Cleaning, Stella Trygghetstelefon, Stella Carephone, Kotiapu-Koralli, Espoon Kotiapupalvelu, Pilvis, Suomen Ensiapupalvelu, Erjan Kotisairaanhoito, Satakunnan Turvapuhelinpalvelu, Stella Turvapuhelin ja Hoiva

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 285 000 € 78 %

Liiketoiminnan tulos

-1 153 000 € -1701 %

Liikevoitto-%

-16 % -900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Stella Kotipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Rohdinkuja 2, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa