Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Stellan kodinhoitajana työskentelet paikoista pyhimmässä - asiakkaidemme omissa kodeissa. Asiakkaillemme juuri sinä olet tärkeä henkilö ja me Stellassa tiedostamme tämän ja kohtelemme sinua juuri sen mukaisesti - työtäsi ja sinua arvostaen.

Etsimme nyt uusia kotisiivoustyön ammattilaisia Lohjan ja Nummelan alueelle.


Työnkuvasi keskiössä ovat asiakkaidemme kotisiivous sekä vaate- ja vuodehuoltotehtävät. Piristyksenä työssäsi tulet huomaamaan, että jokainen asiakas on palvelutoiveineen erityisen omanlaatuinen. Täten toivommekin, että koet tämän työn jatkuvan vaihtelevuuden työtäsi rikastuttavana elementtinä.

Lupaamme, että kanssamme, et tylsistymään pääse, sillä asiakkaasi vaihtelevat päivittäin ja työviikkoosi mahtuu hyvin erilaisia koteja pääkaupunkiseudulla. Kodinhoitotyötä tehdään meillä Stellassa yksintyöskentelynä.

Työ on luonteeltaan toiveittesi mukaisesti joko koko- tai osa-aikaista, viikonloppuisin ja iltaisin kuitenkin huilaamme. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme vähintään 18-vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tule tekemään asiakkaittemme arjesta juhlaa ja hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Web-osoite: http://www.stella.fi Työnantaja: Stella Kotipalvelut Oy Sijainti: 08200 LOHJA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Peltomäki, 040 844 6434. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 9-11 välillä. Hakemukset: http://tyopaikat.stella.fi/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=8257917 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08200 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Stella Kotipalvelut Oy Y-tunnus 0968381-3 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Kodinavux, Stella Kotilääkäri, Stella Hemläkare, Stella House Call Doctor, Stella Turvalääkäri, Stella Trygghetsläkare, Stella Personal Care Doctor, Stella Hemvård, Stella Home Care, Stella Fysioterapia, Stella Fysioterapi, Stella Physiotherapy, Stella Kodinhoito, Stella Hemstädning, Stella Housekeeping, Stella Lastenhoito, Stella Barnpassning, Stella Childcare, Stella Kotisairaala, Stella Hemsjukhus, Stella Hospital at Home, Stella Sairaanhoito, Stella Sjukvård, Stella Health Care, Stella Kuntoutus, Stella Rehabilitering, Stella Rehabilitation, Stella Ikkunanpesu, Stella Fönstertvätt, Stella Window Cleaning, Stella Trygghetstelefon, Stella Carephone, Kotiapu-Koralli, Espoon Kotiapupalvelu, Pilvis, Suomen Ensiapupalvelu, Erjan Kotisairaanhoito, Satakunnan Turvapuhelinpalvelu, Stella Turvapuhelin ja Hoiva

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 285 000 € 78 %

Liiketoiminnan tulos

-1 153 000 € -1701 %

Liikevoitto-%

-16 % -900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodinhoitajia/kotisiivoojia, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Stella Kotipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08200 - Lohja , osoitteessa 08200 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa