Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Stellan kodinhoitajana työskentelet paikoista pyhimmässä - asiakkaidemme omissa kodeissa. Asiakkaillemme juuri sinä olet tärkeä henkilö ja me Stellassa tiedostamme tämän ja kohtelemme sinua juuri sen mukaisesti - työtäsi ja sinua arvostaen.

Etsimme nyt uusia kotisiivoustyön ammattilaisia pääkaupunkiseudulle.

Työnkuvasi keskiössä ovat asiakkaidemme kotisiivous sekä vaate- ja vuodehuoltotehtävät. Piristyksenä työssäsi tulet huomaamaan, että jokainen asiakas on palvelutoiveineen erityisen omanlaatuinen. Täten toivommekin, että koet tämän työn jatkuvan vaihtelevuuden työtäsi rikastuttavana elementtinä.

Kodinhoitotyömme on asiakaspalvelua parhaimmillaan. Meille tärkeintä on aurinkoinen palveluasenteesi ja ratkaisukeskeinen työotteesi, joiden emme toivo katoavan hektisimmissäkään tilanteissa. Emme siis edellytä välttämättä alan koulutusta, taikka aikaisempaa työkokemusta, joskin ei hankitusta siivouskokemuksesta haittaakaan ole. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja kuljemme mukanasi arjen työssä sinua tukien.

Lupaamme, että kanssamme, et tylsistymään pääse, sillä asiakkaasi vaihtelevat päivittäin ja työviikkoosi mahtuu hyvin erilaisia koteja pääkaupunkiseudulla. Kodinhoitotyötä tehdään meillä Stellassa yksintyöskentelynä. Työ on luonteeltaan toiveittesi mukaisesti joko koko- tai osa-aikaista, viikonloppuisin ja iltaisin kuitenkin huilaamme. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme vähintään 18-vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

Teemme töitä Stellassa suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Kohtaamme kollegamme sekä asiakkaamme aina stellamaisesti - lämpimästi, ammattitaitoisesti ja asiakasta arvostaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Peltomäki 040 844 6434. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 9-15.

Tule tekemään asiakkaittemme arjesta juhlaa ja hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Web-osoite: http://www.stella.fi Työnantaja: Stella Kotipalvelut Oy Sijainti: Länsisatamankatu 16, 00180 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Peltomäki 040 844 6434. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 9-15 Hakemukset: http://tyopaikat.stella.fi/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=7544092 Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Länsisatamankatu 16, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Stella Kotipalvelut Oy Y-tunnus 0968381-3 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Kodinavux, Stella Kotilääkäri, Stella Hemläkare, Stella House Call Doctor, Stella Turvalääkäri, Stella Trygghetsläkare, Stella Personal Care Doctor, Stella Hemvård, Stella Home Care, Stella Fysioterapia, Stella Fysioterapi, Stella Physiotherapy, Stella Kodinhoito, Stella Hemstädning, Stella Housekeeping, Stella Lastenhoito, Stella Barnpassning, Stella Childcare, Stella Kotisairaala, Stella Hemsjukhus, Stella Hospital at Home, Stella Sairaanhoito, Stella Sjukvård, Stella Health Care, Stella Kuntoutus, Stella Rehabilitering, Stella Rehabilitation, Stella Ikkunanpesu, Stella Fönstertvätt, Stella Window Cleaning, Stella Trygghetstelefon, Stella Carephone, Kotiapu-Koralli, Espoon Kotiapupalvelu, Pilvis, Suomen Ensiapupalvelu, Erjan Kotisairaanhoito, Satakunnan Turvapuhelinpalvelu, Stella Turvapuhelin ja Hoiva

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 285 000 € 78 %

Liiketoiminnan tulos

-1 153 000 € -1701 %

Liikevoitto-%

-16 % -900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodinhoitaja/kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Stella Kotipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Länsisatamankatu 16, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa