Banner Stella Kotipalvelut Oy

Työpaikkakuvaus

Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia. 

Haemme Stellan valtakunnalliseen hälytys- ja palvelukeskukseen sairaanhoitajaa

HÄLYTYSKESKUSPÄIVYSTÄJÄKSI

Hälytyskeskuspäivystäjänä työtehtäviisi kuuluvat turvapuhelinhälytysten vastaanotto, avuntarpeen arviointi sekä hälytyksien edelleen välittäminen eri auttajaorganisaatioille. Tehtäviisi kuuluu myös sairaanhoidollinen neuvonta. Hälytyskeskustyö on tarkkuutta, vahvaa sitoutumista ja vastuullista työotetta vaativaa. Työ on luonteeltaan kolmivuorotyötä ja edellyttää sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, ensihoidon osaaminen on myös iso etu. Hälytyskeskuspäivystäjänä sinulta odotetaan riittävää tietoteknisitä osaamista ja ruotsin kielen perusteiden hallintaa. Työn hektisestä luonteesta johtuen työssä onnistuminen edellyttää myös vahvaa paineensietokykyä ja oma-aloitteellista otetta työn tekemiseen. Hakijasta tullaan teettämään hänen omalla suostumuksellaan Poliisin suppea turvallisuusselvitys.

Teemme töitä Stellassa suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja ihmisläheisen työtehtävän sekä loistavat mahdollisuudet kasvaa kanssamme. Työ luonteeltaan vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme työsuhteissamme alan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hälytyskeskuksen esimieheltä Johanna Kovaselta p.050 4620 362

Hae mukaan joukkoomme rakentamaan kanssamme alan menestyksellisintä kasvutarinaa! 

Työnantaja: Stella Kotipalvelut Oy Sijainti: Helsinki, Suomi Ilmoitus jätetty: 27.12.2016 Haku päättyy: 23.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Stella Kotipalvelut Oy Y-tunnus 0968381-3 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Kodinavux, Stella Kotilääkäri, Stella Hemläkare, Stella House Call Doctor, Stella Turvalääkäri, Stella Trygghetsläkare, Stella Personal Care Doctor, Stella Hemvård, Stella Home Care, Stella Fysioterapia, Stella Fysioterapi, Stella Physiotherapy, Stella Kodinhoito, Stella Hemstädning, Stella Housekeeping, Stella Lastenhoito, Stella Barnpassning, Stella Childcare, Stella Kotisairaala, Stella Hemsjukhus, Stella Hospital at Home, Stella Sairaanhoito, Stella Sjukvård, Stella Health Care, Stella Kuntoutus, Stella Rehabilitering, Stella Rehabilitation, Stella Ikkunanpesu, Stella Fönstertvätt, Stella Window Cleaning, Stella Trygghetstelefon, Stella Carephone, Kotiapu-Koralli, Espoon Kotiapupalvelu, Pilvis, Suomen Ensiapupalvelu, Erjan Kotisairaanhoito, Satakunnan Turvapuhelinpalvelu, Stella Turvapuhelin ja Hoiva

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 285 000 € 78 %

Liiketoiminnan tulos

-1 153 000 € -1701 %

Liikevoitto-%

-16 % -900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Hälytyskeskuspäivystäjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 27.12.2016 ja sen on julkaissut Stella Kotipalvelut Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .