Banner Stella Kotipalvelut Oy

Työpaikkakuvaus

Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia.

Haemme Stellan valtakunnalliseen hälytyskeskukseen

HÄLYTYSKESKUSPÄIVYSTÄJÄÄ keikkatyösuhteeseen

Tehtävänkuvaan kuuluu mm.:

- Turvapuhelinhälytysten vastaanottaminen, sekä muihin hälytyksiin ja puheluihin vastaaminen.

- Avuntarpeen arviointi ja riskinarvion tekeminen hälytyksiä vastaanotettaessa.

- Tehtävien edelleen välittäminen auttajaorganisaatioille.

Hakijalla tulee olla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto, tai muu soveltuva pelastusalan ammattitutkinto suoritettuna. Riittävät tekniset taidot vaaditaan. Aikaisempi kokemus turvapuhelin- tai hälytyskeskustoiminnasta, sekä ensihoidon kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Hyvästä paineensietokyvystä ja aktiivisesta työotteesta on hyötyä tehtävän suorittamisessa. Työ vaatii myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi. Hakijasta tullaan teettämään hänen omalla suostumuksellaan Poliisin suppea turvallisuusselvitys. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri, mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Tervetuloa osaavaan ja kasvavaan joukkoomme!

Työnantaja: Stella Kotipalvelut Oy Sijainti: Helsinki, Suomi Ilmoitus jätetty: 27.12.2016 Haku päättyy: 23.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Stella Kotipalvelut Oy Y-tunnus 0968381-3 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Kodinavux, Stella Kotilääkäri, Stella Hemläkare, Stella House Call Doctor, Stella Turvalääkäri, Stella Trygghetsläkare, Stella Personal Care Doctor, Stella Hemvård, Stella Home Care, Stella Fysioterapia, Stella Fysioterapi, Stella Physiotherapy, Stella Kodinhoito, Stella Hemstädning, Stella Housekeeping, Stella Lastenhoito, Stella Barnpassning, Stella Childcare, Stella Kotisairaala, Stella Hemsjukhus, Stella Hospital at Home, Stella Sairaanhoito, Stella Sjukvård, Stella Health Care, Stella Kuntoutus, Stella Rehabilitering, Stella Rehabilitation, Stella Ikkunanpesu, Stella Fönstertvätt, Stella Window Cleaning, Stella Trygghetstelefon, Stella Carephone, Kotiapu-Koralli, Espoon Kotiapupalvelu, Pilvis, Suomen Ensiapupalvelu, Erjan Kotisairaanhoito, Satakunnan Turvapuhelinpalvelu, Stella Turvapuhelin ja Hoiva

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 285 000 € 78 %

Liiketoiminnan tulos

-1 153 000 € -1701 %

Liikevoitto-%

-16 % -900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 27.12.2016 ja sen on julkaissut Stella Kotipalvelut Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .