Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme energia-alan asiakkaallamme pääkaupunkiseudulle

STÄNDIMYYJIÄ

Asiakasyrityksemme on pohjoissuomalainen tulevaisuuden energiayhtiö, joka tuottaa vastuullisesti kodin, yritysten ja yhteiskunnan energiapalveluja. Toiminta kattaa koko energia-alan arvoketjun: raaka-aineiden tuotannon, sähkön ja lämmön tuotannon, myynnin ja jakelun sekä alan erilaiset palvelut kuten älykkäät energiapalvelut, verkonhallinnan, urakoinnin ja ylläpidon. Asiakkaita yrityksellä on jo yli 170 000.

Työ on kauppakeskuksissa tapahtuvaa myyntityötä, missä kontaktoidaan asiakkaita, kartoitetaan heidän energiatarpeensa ja myydään kullekin asiakkaalle sopiva ratkaisu.

Etsimällämme henkilöllä on reipas, aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on vahva halu tehdä kauppaa tavoitteellisesti. Lisäksi odotamme kykyä keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa energiapalvelujen sisällöstä.

Edellytämme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- yrittäjähenkisyyttä
- halua tehdä tuloksia ja menestyä myyntityössä
- oma-aloitteisuutta
- itsenäistä ja aktiivista myynnillistä otetta
- erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
- kykyä keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa

Palkkaus: Takuupalkka TES 1795€ + provisio (mahdollisuus jopa yli 4000€ ansioihin)

Työn kesto: n. 6kk, mahdolisuus pidempään työsuhteeseen!

Työt alkavat: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit paikasta laita hakemuksesi pian www.go-on.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku, Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Oulu / Rikimet Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marja Parkkari, Puh: 044 330 8824, 044 330 8824, marja.parkkari@go-on.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ständimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa