Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pukeutumisen ammattilaisia toimimaan opettaja-yrittäjinä / aluekouluttajina Uudenmaan, Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Länsi-Suomen alueelle. Lisätietoja alueellisen opettaja/yrittäjän tehtävistä 15.12.2016 mennessä [email protected] tj. Raija Marjamaa, 0600 303 006 näyttötutkintomestari, yrittäjyyskasvattaja...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Stailamos Oy Y-tunnus 2249244-8 Toimiala Kirjojen, musiikki- ja videotallenteiden postimyynti ja verkkokauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja-yrittäjä / aluekouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Stailamos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus