Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan osaksi modernia ja tyylikästä kaupunkihotellia, jossa yhdistyy Lapin mystiikka ja rennonletkiä oululainen meininki! Nyt etsimme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen YÖPORTIEERIA eli vastaanottovirkailijaa yövuoroihin. Huolehdit hotellin vastaanoton asiakaspalvelusta sekä aulan palveluiden toiminnasta. Otat vastaan huonevarauksia, hoidat asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitykset sekä laskutuksen. Pystyt toimimaan tarvittaessa kaikilla osastoilla ja myyntipalvelussa. Yövuorossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yöportieeri, Lapland Hotel Oulu, Oulu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus