Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vuoropäällikköä ravintola William K Kurviin. Täytäthän hakemuksen Tästä!Sörnäisten Kurvin William K. on siisti ja henkevä kalliolaissinkkujen, työssäkävijöiden ja oluen ystävien OlutHuone, jossa tehdään tutkimusmatkoja oluen monipuoliseen maailmaan ja rennonhauskaan baarielämään.William K. sijaitsee perinteikkäässä baarikiinteistössä, joka tunnettiin vuosikymmeniä laitapuolen kulkijoiden pesäpaikkana. Tule toteamaan, kuinka pitkä matka on kuljettu yhden keskioluthanan rosvoravintolasta lähes 100 oluen ja siiderin OlutHuoneeksi!Olet etsimämme henkilö jos olet energinen, innostava ja aikaansaava esimies, joka tarttuu mieluummin toimeen kuin puhelimeen. Olet ratkaiseva lenkki työporukan hengenluojana, etkä myöskään pelkää puuttua alisuorituksiin. Ymmärrät juomaravintolan keskeiset tunnusluvut ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä. S-ryhmän tuntemus ja halu kehittää erikoisolutosaamista katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta ravintolan esimiestehtävistä
  • ammatillista osaamista baarityöskentelystä
  • kiinnostusta olutkulttuuriin
  • hygienia- ja anniskelupasseja
  • vastaavanhoitajan pätevyyttä


Tarjoamme sinulle

  • luotettavan työpaikan, loistavat henkilökuntaedut ja erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Helsinki Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: 0207206334 sanna.laine@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17682&field_id=21&place_id=1000011&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, William K. Kurvi, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 319 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa