Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt on tilaisuutesi tehdä muutoksia urallasi, sillä etsimme yhteistyökumppanillemme Veljekset Keskinen Oy:lle vuoroesimiestä! Tehtävässäsi vastaisit uudistuvan Onnenkiven ravintolan,- kahvilan ja - tilausravintolan salin puolen käytännön työn johtamisesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Olet etsimämme henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja sinulla on näkemystä mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kuortane Virrat Seinäjoki Ähtäri Alajärvi Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoroesimies, Veljekset Keskinen Oy, Tuuri, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 236 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa