Duunitori suosittelee
LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Luottopäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Controller

Cargotec

Helsinki

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Ilmoitus jätetty 02.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt SINUN tilaisuutesi tehdä muutoksia urallasi, sillä etsimme yhteistyökumppanillemme Veljekset Keskinen Oy:lle vielä yhtä vuoroesimiestä! Tehtävässäsi vastaisit uudistuvan Onnenkiven ravintolan,- kahvilan ja - tilausravintolan salin puolen käytännön työn johtamisesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Olet etsimämme henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja sinulla on näkemystä mitä esimiehen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kuortane Virrat Seinäjoki Ähtäri Alajärvi Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoroesimies, Veljekset Keskinen Oy, Tuuri, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 02.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 245 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus