Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 02.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt SINUN tilaisuutesi tehdä muutoksia urallasi, sillä etsimme yhteistyökumppanillemme Veljekset Keskinen Oy:lle vielä yhtä vuoroesimiestä! Tehtävässäsi vastaisit uudistuvan Onnenkiven ravintolan,- kahvilan ja - tilausravintolan salin puolen käytännön työn johtamisesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Olet etsimämme henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja sinulla on näkemystä mitä esimiehen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kuortane Virrat Seinäjoki Ähtäri Alajärvi Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoroesimies, Veljekset Keskinen Oy, Tuuri, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 02.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 208 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa