Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kouluttajatiimiimme 4 osa-aikaista turvallisuusalan kouluttajaa. Haemme tiimiimme henkilöitä, joilla on pätevyys kouluttaa järjestyksenvalvojan peruskurssia, JV:n kertauskurssia tai vaihtoehtoisesti henkilöllä on voimankäytönkouluttajan pätevyys yksityisellä turvallisuusalalla. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Eduksi katsotaan molemat pätevyydet ja ampuma-asekouluttaja pätevyys. Kouluttajalisenssit tarkistetaan. Palkkaus sopimuksen mukaan..Edellytämme sinulta Omaa autoa Kouluttajapätevyydet Tarjoamme sinulle Kilpailukykyisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kauniainen vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kirkkonummi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Nurmijärvi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Vantaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Vihti vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Espoo vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Voimankäytön- ja järjestyksenvalvojakouluttaja, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa