Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantoinsinööri, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Empower TN Oy:lle Pirkkalan toimipisteeseen. VERKOSTOSUUNNITTELIJAA tietoliikenneoperaattorien verkon suunnitteluun.Edellytämme sinulta televerkon rakenteen tuntemusta alalle soveltuvaa koulutusta (esim. alan AMK- tutkinto) aktiivinen ote sekä halu ja kyky kehittyä tehtävässäsi asiakaslähtöistä otetta työhön järjestelmä-, suunnittelu- sekä rakennuttamisosaamista Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja mielenkiintoiset työtehtävät tietoliikennealalla Kiinnostuitko?Hae tehtävää osoitteessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja energia-alan tehtävät Tampere energia-alan tehtävät Lempäälä energia-alan tehtävät Pirkkala energia-alan tehtävät Nokia energia-alan tehtävät Vesilahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tampere teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lempäälä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pirkkala teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nokia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vesilahti energia-alan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostosuunnittelija, Empower TN Oy, Pirkkala, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus