Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Empower TN Oy:lle Helsingin toimipisteeseen. VERKOSTOSUUNNITTELIJAA tietoliikenneoperaattorien verkon suunnitteluun.Edellytämme sinulta televerkon rakenteen tuntemusta alalle soveltuvaa koulutusta (esim. alan AMK- tutkinto) aktiivinen ote sekä halu ja kyky kehittyä tehtävässäsi asiakaslähtöistä otetta työhön järjestelmä-, suunnittelu- sekä rakennuttamisosaamista Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja mielenkiintoiset työtehtävät tietoliikennealalla Kiinnostuitko?Hae tehtävää osoitteessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja energia-alan tehtävät Helsinki energia-alan tehtävät Sipoo energia-alan tehtävät Vantaa energia-alan tehtävät Espoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sipoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo energia-alan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostosuunnittelija, Empower TN Oy, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 294 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus