Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme RKM Groupille vakituiseen työsuhteeseen KUSTANNUSLASKIJAA. Työnkuva sisältää kattavasti kustannus- ja tarjouslaskennan tehtäviä erityisesti korjausrakentamisen kohteiden parissa. Vastaat itsenäisesti projektikohteiden laskennasta ja osalllistut tiiviisti myös asiakasneuvotteluihin. Toimipaikkasi on RKM:n Pirkkalan toimipistessä, jossa työskentelet osana laskentaosastoa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.Edellytämme sinulta vähintään AMK-tasoista koulutusta, ensisijaisesti rakennus- tai talotekniikan alalta hyvää suullista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Pälkäne geotieteen alan tehtävät Tampere geotieteen alan tehtävät Ylöjärvi geotieteen alan tehtävät Hämeenkyrö geotieteen alan tehtävät Kangasala geotieteen alan tehtävät Lempäälä geotieteen alan tehtävät Nokia geotieteen alan tehtävät Orivesi geotieteen alan tehtävät Pirkkala maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pälkäne maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Tampere maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Ylöjärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Hämeenkyrö maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kangasala maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Lempäälä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Nokia maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Orivesi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pirkkala geotieteen alan tehtävät maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kustannuslaskija, RKM Group Oy, Pirkkala, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 286 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus