Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Kauhajoelle ammattitaitoista työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa 2017. Työ pitää sisällään sekä henkilöstö-, että prosessijohtamiseen liittyviä työtehtäviä. Työtehtäviin perehdytetään, mutta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden työtehtävistä. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksesi.Edellytämme sinulta Soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. insinööri Sujuvaa suullista ja kirjallista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Isojoki työnjohtajat Jalasjärvi työnjohtajat Karijoki työnjohtajat Kauhajoki työnjohtajat Kurikka työnjohtajat Honkajoki työnjohtajat Teuva työnjohtajat Karvia maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Isojoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Jalasjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Karijoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kauhajoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kurikka maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Honkajoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Teuva maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Karvia johtajapositiot Isojoki johtajapositiot Jalasjärvi johtajapositiot Karijoki johtajapositiot Kauhajoki johtajapositiot Kurikka johtajapositiot Honkajoki johtajapositiot Teuva johtajapositiot Karvia työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Isojoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Jalasjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Karijoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauhajoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kurikka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Honkajoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Teuva työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Karvia työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, Kauhajoki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauhajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 249 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus