Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Etsimme KEMET Electronics Oy:lle SuomussalmelleTUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄvakituiseen työsuhteeseen.Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa. Toimenkuvaasi kuuluu filmikondensaattoreiden tuote- ja menetelmäkehityksen parissa työskentely. Olet osa paikallista ja kansainvälistä tuotekehitystiimiä, sekä toimit yhteistyössä markkinoinnin ja asiakkaiden kanssa. Työ on laaja-alaista tuotteiden, materiaalien ja prosessien kehittämistä, sekä teknisten asioiden selvittämistä ja testaamista.Päätehtäviäsi ovat:• Tuotteiden ja valmistusmenetelmien kehittäminen

• Materiaalitehokkuuden kehittäminen

• Asiakkaiden ja myynnin tukeminen

• Tuotetestien suunnittelu ja analysointiTyön aloitus sopimuksen mukaan, soveltuvan työntekijän löydyttyä.

Edellytämme sinulta

 • Etsimme vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä tekniseltä / tieteelliseltä alalta fysiikasta, elektroniikasta tai prosessitekniikasta. Aikaisempi kokemus elektroniikkateollisuudesta, suunnittelu- ja tuotekehitystehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä arvostamme työntekijältä mm. seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:
 • Erinomaisia ongelmanratkaisu- ja vianetsintätaitoja
 • Six-Sigma menetelmien tuntemusta
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä
 • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomen ja englannin kielillä
 • Kykyä hallita moninaisia tehtäviä ja muuttuvia prioriteetteja, hyvää paineensietokykyä
 • Omatoimisuutta ja aloitteellisuutta sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita myös itsenäisesti
 • Määrätietoista ja suunnitelmallista otetta työtehtävien hoitoon.
 • Matkustusvalmiutta


Tarjoamme sinulle

 • Erinomaisen mahdollisuuden tarttua mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän tarjoamiin haasteisiin toimialan johtavan yrityksen palveluksessa. Työ tarjoaa kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia urallasi, joustavan työajan sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
 • Toimipaikkasi sijaitsee luonnonkauniissa Suomussalmen kunnassa Kainuussa. Suomussalmi tarjoaa nykyaikaiset palvelut sekä erinomaiset mahdollisuudet luonto- ja kulttuurielämyksiin. Suomussalmella sijaitseva Hossan retkeilyalue ja tuleva kansallispuistoalue muodostavat erään Suomen tunnetuimmista luontokohteista.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi Staffpointin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan kattava CV ja palkkatoiveesi.Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Suomussalmi Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Mikko Lepistö 020 7206 579 mikko.lepisto@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17607&field_id=9&place_id=1000019&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suomussalmi

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotekehitysinsinööri, KEMET Electronics Oy, Suomussalmi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomussalmi , osoitteessa Suomussalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 318 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa