Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme KEMET Electronics Oy:lle Suomussalmelle TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa. Toimenkuvaasi kuuluu filmikondensaattoreiden tuote- ja menetelmäkehityksen parissa työskentely. Olet osa paikallista ja kansainvälistä tuotekehitystiimiä, sekä toimit yhteistyössä markkinoinnin ja asiakkaiden kanssa. Työ on laaja-alaista tuotteiden, materiaalien ja prosessien kehittämistä, sekä teknisten asioiden selvittämistä ja testaamista. Päätehtäviäsi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Taivalkoski sähköalan työt Puolanka sähköalan työt Suomussalmi sähköalan työt Hyrynsalmi päällikkötason positiot Taivalkoski päällikkötason positiot Puolanka päällikkötason positiot Suomussalmi päällikkötason positiot Hyrynsalmi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Taivalkoski sähkö- ja automaatioalan tehtävät Puolanka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Suomussalmi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hyrynsalmi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Taivalkoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Puolanka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Suomussalmi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hyrynsalmi sähköalan työt päällikkötason positiot sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotekehitysinsinööri, KEMET Electronics Oy, Suomussalmi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomussalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 245 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus