Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Piklas Oy:lle puuteollisuuteen Pyhännälle itsenäiseen työhön kykeneviä, reippaita ja ripeään työtahtiin tottuneita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Työt ovat erilaisia tuotannon työtehtäviä. Tehtävät eivät välttämättä edellytä aiempaa työkokemusta alalta.Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön perehdytyksen työtehtäviin kilpailukykyisen palkkatason Kiinnostuitko?Lisätietoja Pauli Riepula email. pauli.riepula@staffpoint.fi puh. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kajaani tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siikalatva tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kiuruvesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kärsämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vieremä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäntä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kajaani Siikalatva Kiuruvesi Kärsämäki Vieremä Pyhäjärvi Pyhäntä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä, Pyhäntä, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäntä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 207 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus