Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme puuteollisuuden asiakkaallemme Ylivieskaan itsenäiseen työhön kykeneviä, reippaita ja ripeään työtahtiin tottuneita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Työt ovat erilaisia tuotannon työtehtäviä. Tehtävät eivät välttämättä edellytä aiempaa työkokemusta alalta, mutta kaikki puu- ja rakennusalan kokemus katsotaan eduksi.Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa reipasta asennetta Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön perehdytyksen työtehtäviin kilpailukykyisen palkkatason ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylivieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät Alavieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät Haapavesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kalajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Merijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nivala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Oulainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sievi tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, Ylivieska, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 208 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus