Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Virroille TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät rakennustuoteteollisuuden valmistustehtäviä. Työ on kokoaikaista päivä/iltatyötä ma-pe välillä. Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töiden aloituksesta voidaan sopia heti soveltuvien työntekijöiden löydyttyä.Edellytämme sinulta rakennusalaan liittyvää koulutusta ja/tai työ- tai harjoittelukokemusta kokemus erityisesti elementti- ja betonitöistä katsotaan eduksi reipasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ruovesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Keuruu tehdas- ja tuotantotyöntekijät Virrat tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylöjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Seinäjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ähtäri tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kihniö tehdas- ja tuotantotyöntekijät MänttäVilppula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Alavus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, Virrat, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 206 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus