Ilmoitus jätetty 21.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Sieviin motivoituneita työntekijöitä fyysiseen tuotantotyöhön. Työ voi olla päivävuoroa tai 2-vuorotyötä. Mahdollisuus myöhemmin myös 3-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi 3-4 kk määräaikainen, mutta hyvälle työntekijälle voi töitä löytyä pidemmäksikin aikaa. Aiempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys. Meille tärkeintä on, että sinulla on työmotivaatio kohdallaan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylivieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät Haapajärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kalajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kannus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nivala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lestijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Toholampi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Reisjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sievi määräaikainen Ylivieska määräaikainen Haapajärvi määräaikainen Kalajoki määräaikainen Kannus määräaikainen Nivala määräaikainen Lestijärvi määräaikainen Toholampi määräaikainen Reisjärvi määräaikainen Sievi tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, Sievi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 21.12.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sievi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 272 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus