Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko etsimässä uusia haasteita? Haemme nyt vahvistusta tilaus- ja bankettitarjoilijapooliimme. Etsimme pääkaupunkiseudulle buffet- ja bankettitarjoilijoita erilaisiin tilaisuuksiin. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä isoista edustusillallisista aina pienempiin kabinettitarjoiluihin asti. Tilaisuuksissa on joko vati-, lautas- tai buffet-tarjoilu.Työtuntien määrä riippuu asiakastilausten määrästä sekä omasta käytettävyydestäsi. Toivomme kuitenkin että voit työskennellä min.1-3 vuoroa/ viikko.Edellytämme sinulta Tarjoiluetikettien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilaustarjoilijaksi Pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 23.01.2017 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.02.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 284 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus